Monday, August 06, 2007

wachHaAA!!

masa : 2.12 am / umah
situasi : sunyi, rindu... RINDU?? =p
iTunes : seribu tahun by imran ajmain (waduhh gimana kok?)




ok, ok...


betapa kontranya tajuk posting ngan mood~ duh, da jelang pagi ni melalut je.



semalam, hari yang sibuk. sebenarnya bulan ni memang sibuk tapi seronok. dan banyak kenangan, yang dah berlalu dan akan berlaku ;)





kejohanan taekwondo msskl 2007, stadium badminton cheras - seharian aku kat situ. jadi coach untuk peserta-peserta sekolah yang wakil Koryo Taekwondo Club.






mintak tolong hafiz - terima kasih kamu datang, kalau tak haru, kena yang nak masuk lawan dua ring sekaligus apa cerita?

...the waiting...
...d lady Boss! haha...
...the spectators n supporters...
...spirit of d game...


lunch break, aku lari kejap pegi jusco maluri. online dari starbucks. thanx kareem 4 approving - kamu kiut juga, dan rambut bulu pubis kamu itu ko0l, dun wori :)





...everybody's favourite giggler - miss dayah!!


wrap up at about 4 pm. dan kami lepak kat luar stadium.


...aqiela yg camera shy,
wat iklan syampu 'clear' plak dah...
...makan je kerjaannye, ish2...


dah makan, dah minum...jom merapu laa jawabnya.






info terkini : aqielah akan mewakili malaysia ke kejohanan taekwondo remaja asia di jordan dan akan masuk latihan intensif di sekolah sukan bukit jalil dalam masa terdekat. wish u luck girl!!




...dayah yg dah injured, dan aqielah yg hiperaktif

[overdose gula gamaknye]...




...amik kau haha...



...kami comel, tapi ganas - dun play2 ahh!



5 Aug 07, 07:28


dayah yg paling comel: cikgu...bgtau kat saye sape yg buat ckg..meh sini sy turning kick muke die..tak pun bg sy tendang die punye 'bwh' tu..bia hilang tros..



=) kalaulah boleh ye dayah, jangan kata kamu, teacher pun nak join terajangkan sekali. dan, jom kita hantuk kepala dia ramai2 yahahaa...






bosan pulak. dah lama tak jalan tanpa tujuan.



...these boots are made for walking...


jom pegi KLCC jenguk tempat lepak faveret - galeri petronas.





receptionist setia - abg zam (in checkered shirt n spectacles) dan ermm, errr...haha da berpuluh kali datang sini xpernah ingat nak tanya nama abg ni =P





show tribute untuk Allahyarham Redza Piyadasa, my luck - dah last day pun.






dapat jemputan untuk launching! thanx abg zam, lepas nie da xduk kat reception tu manalaa nak bodek lagi eh? selamat berjaya dengan karier baru.



...jom encik rotiboy, aku bawak hang balik jumpa mak ayah aku...


nota di kaki : banyak yang aku boleh tulis, tapi idea xberkembang. so jadilah ini posting untuk upload gambar. dayah, amik gambar kamu. dan tolong gtau aqielah ngan mutiah sekali ok?

cayang korang, jumpa kt IMU minggu depan XOXO



abis cerita satu hari. daAaAAA...

2 comments:

a GUY in a JIN said...

"situasi : sunyi, rindu... RINDU?? =p"


sedang melankolis rupanya... :)


minggu yang letih dan penat. tapi membawa senyuman.


p.s : saya masih menunggu org yang masakkan bubur nasik + ikan bilis + telur asin + kacang dan lobak jeruk.

msYuz said...

atuk cuba berbahasa pulak...

nak resepi ke?

:P