Tuesday, August 07, 2007

training bootcamp :)

masa :2.39 am / mi Casa
situasi : tenang, senyum lebar2...
iTunes : everything by michael buble [u're every word, u're every line, u're everything...]


someone has DEFINITELY made my day! :D


dia : berjalan saja, biarlah orang kata jelik
dia : kecuali kalau ada yg menendang, harapnya kasut itu melawan semula...
dia : rasanya, sudah cukup kuat... tanpa paku, dan dengan tampalan baru.
aku : ...wicked...!! [i like!!]


dan aku senyum lagi...lagi...dan lagi. :D


nota skit! : read between the lines... read between the lines... read between the lines... hah? tak faham? umur awak baper ah? oooo takpelah awak sekolah lagi, ini bahasa orang graduate
~ yang putus cinta dengan yang putus harap [hahahah]


taknak cerita panjang, sebab yang penting ialah gambar-gambar di bawah ni. da berhari2 aku berjanji dengan students aku (tokwan, gambar kamu baaaannnnnnyaaaaaaakkkkkk kat sini, jangan kata cikgu tak sayang kamu lagi ok?), so, cheerios, grab em' n update ur myspace, friendster, multiply n promote urself shamelessly [yep, i know YOU'll b reading this dahling] - dat's Attitude wif a capital 'A', n everybody loves it.


yup, it's been a hell of a week, lot's of waiting n staring at the sun! as a result, sunburned - n my arms got three different skin tones, two tones on the cheek...


seminggu lagi nak kena panggang dan seminggu seterusnya berlarut malam di stadium merdeka, oh demi negara yang tercinta!!

dis is naqiuddin...













n dis is taufik batisah d 1st singaporean idol - separated at birth? NOT!!





























en. mohd shofi zachariah b. fyriz wymun ho, partner-in-crime yg classy n ada sEtaill-lah!

9am - waiting. n mingling around.
































n poke-in-d-butt dancing...
ah sudah, main kais pasir pulak dahh...
gedik2 tengah padang...oops, tengah prektis eh?


"ok, saya nak barisan pelepah kelapa tu beratur betul2..."







n waiting. still waiting.
10.30 am - brunch.










hah, dah rupe ration perang je.
dan lapar macam pelarian, padahal duduk je dari tadi kan?

11.oo am - langit cantik, jom main tendang2 tin.









while d others looked upon, n waits.









da berpeluh sakan, berkipas pulak.






















sakit kepala sudah sampai...
n
kids wil always b kids. fun-seeking bopping teenagers.
among other schools which took part.
11.30 am - matahari da start tegak atas kepala.
i'm melting! i'm melting!
azwan @ tokWan keeping his cool...
n playing tom-tom-bak during his pastime...
afiq deafens d surrounding in music...
12.oo pm - still, nothing. except waiting.
...n waiting...





afiq's n naqiuddin's, while d sparkly silvery is mine!














...nazri pun nak berkipas juga.
...huuu panas!!!














tabiat apa ntah diorang ni, masukkan duit dalam telinga. sebab apa? - tak tau.





















peserta segmen 1 yang mewakili persembahan era tun abdul razak - pertanian (sebab masa tu FELDA diperkenalkan geddit?) terus menjalani latihan. sementara 560 0rang lagi yang mewakili persembahan era tun hussein onn - perpaduan terus melepak dan menunggu.
apa nak dikata, padang pun bukannya muat semua sekaligus untuk persembahan. walaupun keseluruhan pelajar terlibat ada 3000 orang tapi bila da dalam susunan formasi nie kenalah mengalah.
so, terus menunggu.














...sampai juling2 mata!

12.30 pm - balik. senyum. legaaaaaaa.......










dan setakat hari ini, kami dah pun mula formasi tapi belum ada susunan keluar masuk ikut kumpulan. tapi oklah tu.
on the track so far.
:)

3 comments:

Len Bkn Nama Sebenar said...

byk nye gambo..
kt cochrane ek..
skool aku rotate2 teachers..
tp x singgah lak kt nama aku..
huhu

msYuz said...

hahaha...aku ada fotopage,tp mls nk manage byk sgt www protocols ni,so ltk jelaa kt cni...gpn snng bdk2 singgah satu tmpt je.

cmne plak leh rotate2?bkn elaun nnti claim ats dua nama je ke?

Camiseta Personalizada said...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Se você quiser linkar meu blog no seu eu ficaria agradecido, até mais e sucesso.(If you speak English can see the version in English of the Camiseta Personalizada.If he will be possible add my blog in your blogroll I thankful, bye friend).